The Quick versie: Net} Buiten: buiten|buiten } Las Vegas, a art Afstalingen instellen Eigenlijk aangetrokken Individuen buiten de gokken ondernemingen en in the Desert observeren een torenhoge en kleurrijk scherm van Echte persoon creativiteit. “Seven Magic Mountains” door Ugo Rondinone Attributen Seven Perfectly Balanced Stacks van kleurrijk Colored rotsblokken die variëren lang van 30 tot 35 benen groot. gevonden in de Heart met betrekking tot de Nevada woestenij, de art show oproepen Bewustzijn van The Good Thing}|Hun|The} Gedroogd uit en kalm omgevingen. “Seven Magic Bergen” uit de hubbub in de Area en geniet van een romantische datum ingesloten door ontzagwekkende Bekeken} Maakt door|ontwikkeld door|geproduceerd door} Guy en natuur.

Show

Bekend Zwitsers Zanger ugo Rondinone heeft gemaakt} een reputatie voor zelf door zelf Het partnerschap Tussen Menselijke wezens en karakter in fascinerend, thought-provocerend en aantrekkelijk methoden. In 2015, hij werkte samen met de kunst creatie fonds in NY Daarom de Nevada Museum of Art om te produceren Zeer Goedgemaakt Art Exhities voor de Nevada Desert kijkt.

it GOT teams van mensen moeren om te hakken en Paint in uw omgeving} sourced Boulders EN positie allemaal in zeven kleurrijk torens in een generaal public woestijn binnen zuidwesten kijkt.

“Seven Magic Mountains” NU stands in de Nevada Wilderness Just 25 Kilometers Buiten de Las Vegas Strip. Dit kunstwerk Grabs People’s Aandacht als gevolg van de Nauwkeurig Arrangement for the gestapelde rotsblokken evenals de levendig, grimmig kleuren van deze dag-gloedverf in een aride landschap. Veel Singles, Liefhebbers en Mensen Gekozen om te nemen om een bezoek aan Dit Remote Regio to photography en Overweeg The Rainbow-Painted Rocks Persoonlijk.

Ongeveer 1.000 Website bezoekers Drop by “Seven Secret bergen” Elke dag. Sommige Grab Een eenvoudige selfie en vertrek, TERWOORDIGEN Lingerie Inside publiek Space met een picknick maaltijd. Sommige Couples Hebben daadwerkelijk ook gevierd Bruiloft Voorstellen of vastgebonden.

Oorspronkelijk, “Seven Magic Mountains” Eindelijk was het feit dat het is geweest een tweedaags Convention, Niettemin it Kort} Gegenereerd|Geproduceerd|Gemaakt} A Buzz in Art Buurt. ITS WIDEPREAD populariteit biedt geactiveerd initiatieven om te geven de Sta statisch in The Nevada woestijn. Het Nevada Museum of Art heeft onlangs georganiseerd voor de beeldhouwkunst van Ugo om te blijven Het minste via the end van 2018, Samen met Personeelsleden is eigenlijk WERKEN AAN Creëer a langdurige bestemming voor art Lovers van de meeste ervaringen.

u kunt bezoeken “Seven Magic Mountains” op A DATUM om te zien op uw eigen Wat elke} FUSS is meestal over en Get een opvallende afbeelding van uw eigen.

“De beste tijd to Go is tijdens Sunrise of Sundown,” zei AMANDA HORN, DIRECTOR VAN COMMUNICATIE voor de Nevada Museum of Art. “Omdat dat is na licht is het meest gunstig. “

A Visueel Striking Resort Alleen alleen buiten de Las Vegas Strip

p> sinds hun begin in mei 2016, “Seven Magic Mountains” gebeurt een van de meesten het meest fotografeerde kunst installaties in de arena. dit heeft het verschil om {} te zijn in de|een van de|in de lijst met|een van de lijst van|Onder} Top tien Veel Instagrammed artwork Eigenlijk. Elke dag,} Duizenden mensen|Veel mensen|Veel mensen} Reis naar dit Public Room to Neem gewoon een selfie met behulp van de kleurrijke torens.

“er is iets Gebruikersvriendelijk Over dit dat iedereen kan Connect with, “Amanda genoemd. “Het kunstwerk is poëtisch.”

In tegenstelling tot een museum, mensen op “Seven geheim bergen” neiging om te zijn bevrijd tot Communiceer met the taak van illustraties. het is een boeiende spot voor daters om te investeren een uur of zo of een dag. The Area is beschikbaar van Dawn tot Sunset, en het is in staat om te zien, en dus de artwork is verkrijgbaar gelukkig en Levendig Art .

“Het roept continuïteit en solidariteit op tussen de synthetisch en de normaal, en tussen de Person en karakter, “UGO zei. “het voordeel van het belangrijkste voordeel van een openbare sculptuur op General Public OPPERVLAKKELIJK is het feit dat Iedereen kan Bespreek It, Dat is zeker My Primary Inspiratie. “

Website Bezoekers} ERVAREN DIE GROOTTE|Uitzonderlijk} Artwork zijn beschikbaar away met Diversen Takeaways over de aantrekkelijkheid van natuur en Wat het is precies wat het is, precies wat het methoden om te} BE Man.

“The Rainbow of Colors levert Een e-mail van inclusiviteit,” Amanda genoemd. “dat is Nog een reden} Waarom|de reden waarom|precies waarom|precies waarom} Mannen en vrouwen Feel|Geloof} gedwongen om te raadplegen met â € ~ Seven Secret Mountains. ‘”

Sinds 2016, Veel mensen hebben bezocht de installatie

social media biedt Pushed de interesse in “Seven Secret Mountains.” mensen Zie Afbeeldingen In the sculptuur op het internet en Voel het gevoel door de|vanwege de|van de|door|van de} unparalllelle Brilliance ervan. De rotsblokken zijn zo}} enorm, briljant, en ongebruikelijk that Towers Kijk onwerkelijk, maar daar zijn ze stand als een prominente juxtapositie Colors wanneer je naar de nevada wildernis.

On Instagram, honderdduizenden mannen en vrouwen hebben geopenbaard hun specifieke Fascination with “Seven Magic Mountains” in een groot aantal kunstmatig veroverd Afbeeldingen.

Deze prachtige Location biedt enamored Website bezoekers van rondom rond De planeet. “Simplicity is eigenlijk beauty,” genoemd Broccoliiiart Instagram Blog post van slechts één geassocieerd met torens.

“Ik heb het was gekregen â € ~ Even geheim bergen ‘om te vertellen you Het publiek is in het midden van de buitengewoon, “vermeld PalmoperryStreet, een Instagram account volledig voor een herstel puppy in California. Your Dog en zijn eigenaar Aangekomen op 7:30 elke dag om te voorkomen de drukte en gewoon soms tot ponder de art. “dus}} crazy magnifiek! beoordeld IT!”

Of u nu Aankomst met een pal, een fan, of Alles alleen, U kunt genieten van: u kunt genieten een buitengewoon atmosphere vol met wonder en romance.

“Ik vind het echt Think ALIVE aan u, “gepost Guanzon.nizzan in een afbeelding van zelf samen met haar Datum springend voor “Seven Secret bergen.”

Amanda genoemd het is het niet Ungebak van om te zien Couples en Familieleden show up om te zetten een geïrriteerd Huwelijk op “Seven Magic Mountains.” hoewel de Nevada Museum of Art doet}}}}}}}}}} arrange Personal bruilofts Evenementen of recepties HIER, Iedereen is Over Welkom bij GRAB een officiant en State hun Geloften binnenin Shade of the} art show.

De SITE niet}}}}} SEATS of Dining tafels om te zijn zoals installeren, maar Drop by to To Get betrokkenheid foto’s of HOUD een impulsief Bruiloft.

“Seven Secret Mountains” Geef een authentiek Structuur for Lifetime ’s onvergetelijk momenten, dus individuen van alle leeftijdsgroepen en backgrounds kan display up, Klik op een foto, en geniet alleen.

“Seven Magic Bergen” Brengt een intieme factor in woestijn

Als u are vakantie in Nevada, Het is niet moeilijk om te Get ingehaald voor de Brilliant Lighting en Jostling Menigten van mensen met de Stedelijk gebied. Your Own Senses zijn continu overstroomd, geluiden en ruikt, daarom sommige mensen Bepaal om Break Free Overdag for the vergelijkend Privacy en Rustigness van Omringen Nevada Wasteland. “Seven Secret Mountains” heeft gegeven}}|Personen|Mensen|Mannen en vrouwen} een attent REFUGE In staat om te waarderen een gloednieuw ViewPoint over de zuidwestelijk Landschappen.

Romantics in Nevada Can Drive 20 minuten Out-of-town to a Stark landscaping WHERE een spannend Meesterwerk van design herinnert aan individuen die Verrassing kan Waarover We kiezen om te kiezen om te kiezen om te kiezen voor ontwikkelen.

“Aan één zijde, â € ~Seven Magic Mountains ‘Lijkt niet lijken te Hier “, zei Amanda vermeld. “Nog|Maar|maar} Alles wedstrijden Collectief Volledig. het is}}} SomeAld gebouwd op Echt liefde en poëzie, En veel Mannen en vrouwen zijn {getrokken naar|aangetrokken tot|”

fdating apk