Over ons

Johnny en Bianca komen allebei uit een familie met een slager achtergrond. Zij leerden elkaar op hun 17e jaar kennen, toen wij allebei werkzaam waren bij een grote keurslagerij in Amsterdam Noord. Waar wij allebei, de beginselen van het slagersvak hebben geleerd.  

Na een aantal jaren hebben wij samen de overstap gemaakt, naar een andere keurslagerij, in de Banne. Om verdere vakkennis op te doen.  Nadat zich een grote kans voordeed om een pand te bemachtigen in Tuindorp Oostzaan, grepen wij onze kans waar. Om onze droom te verwezenlijken, en onze eigen slagerij te openen, een grote uitdaging! 
Met succes mag je wel zeggen, al meer dan 25 jaar sinds 1994.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdige slagerij. Wij maken met veel passie veel producten zelf. Van salades tot vleeswaren en roken nog steeds op de ambachtelijke wijze, onze gekookte worsten en rookworsten. 

Met deze worsten hebben we zelfs nog goud mee gewonnen tijdens de vakwedstrijden.

Inmiddels leveren we ook aan horeca, bevoorraden wij de kantines van kantoren en vullen wij hun koelkasten compleet met vleeswaren, zuivel, brood en fruit.

Ook voor een uitgebreide BBQ-party, bent u bij ons op het goede adres. Alles wordt met grote zorg voorbereid, om u zoveel mogelijk uit handen te nemen.

Een bezoek van onze slagerij is al een uitstapje op zich. Wij zijn een gezellige slagerij in een volksbuurt, waar nog gelachen wordt en gezelligheid, en vakkennis goed samen gaan. 

Tip! Probeer in het weekend onze beroemde shoarma, die gaat werkelijk waar door het hele land heen.
We hopen u snel te zien.

Bestellen

Laat het bezorgen of haal
je bestelling op!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 8:00 – 17:30
Zaterdag: 7:30 – 16:00
Zondag: Gesloten

Contact

Mercuriusplein 5/7
1033 AZ Amsterdam
Telefoon: 020 6336890
Whatsapp: +31 6 13533063
Email: info@slagerijaarse.nl

Bestellen

Laat het bezorgen of haal
je bestelling op! Of bestel via WhatsApp op:
+31 6 13533063

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 8:00 – 17:30
Zaterdag: 7:30 – 16:00
Zondag: Gesloten