MISSEN MOOKEN MISSCHIEN JIJ} Opgemerkt in|Dagelijkse routine opgemerkt in}} Miscommunications Abound. Je bent verkeerd interpreteren een kijkje, Iemands Liefde voor het leven of een draai van Term.

Helaas }} mislukte Verbindingen omdat een paar ‘Weg|pad|Street|Highway|Roadway} Maps gewoon doen n’t match up en daar is no transparantie in communicatie.

Terwijl er zijn veel cultureel Norms die helpt Curb een paar van deze Misverstanden, U kunt vinden Te veel mensen en Personages Under the Sun voor ons allemaal voor mensen om te gebruiken zoals robots.

Raden wat?

online dating is zijn eigen|unieke} subcultuur van communicatie en Gedrag Misverstanden.

ik heb het ontmoeting met de} vermogen om te capaciteit om praat met veel op het web DATERS, zowel Mannen en vrouwen, en precies hoe elk van hen} denkt en interpreteert wat een andere persoon doet op het net is een aantrekkelijk Onderzoeksstudie tot Mens WEEBS Gedrag.

Zonder dingen zijn bijzondere to every DATER, hieronder zijn er een paar Gemeenschappelijk Acties en hun interpretaties van tegenovergestelde seks.

volgens Aan Hem:

“Zij beschouwd My Profiel In eerste instantie nieuwsgierig, op zijn minst LOOIT een knipoog So a guy kent you you } gastvrij. heren, Neem contact op met The Woman In elk geval. je hebt echt niets om van.

SHE Claims:

“The Guy Helpt bij te houden Kijkend} My Personal Profiel Maar niet Neem contact op met }. Stalker? “

The Reality: hij vergeten hij Gezien|voorafgaand aan}. JE MOETEN HEBBEN gewijzigd uw primaire afbeelding, die gebracht Hem niet om niet te want thathit de ervaring} vóór|vóór}.

De FIX: Dudes, als je hebt, als je hebt} bekeken|bekeken|bekeken|beschouwd|gecontroleerd} een profiel en BEPAALD You Was N’t Curious Om redenen UKNOWN, blok of Hide Het profiel zodat je Do not}} HOLD} Verspilling|Weggooien} Tijd Check out SELEPLAATS U bent VÓÓR.

SHE zegt:

“de man knipikte. we knooppunten Rechte rug . volgende Niets! ” of de andere kant op “i knipikte. de man knooppte Rechte rug. {Nu wat |”

The FACT: Fellas, als ze knipoogt, That’s Your Eco-vriendelijk Licht tot E-mail. Go on it!

De fix: voorkomen afhankelijk van knipogen! Some One moet e-mail iemand Later Ongeacht is. heren, Normaal gesproken Zij Wensen het om te zijn u. Neem je signalen en email die zijn Type. Genoeg om knipoog

Hij zegt

“we verzonden een email en zij gereageerd ik heb toen. gestuurd een differnt één en niets . “

De realiteit: Af vrouwen reageren louter uiteindelijk op een hoffelijk maar ze zijn niet in feite geïnteresseerd. Als zij is geïnteresseerd, ze gaat te gaan.

De oplossing: Females, als je misschien niet nieuwsgierig, of moet je niet reageren of zelfs clear binnen feedback dat je niet geïnteresseerd. U bent niet uitvoeren. Hem een ​​gunst door te antwoorden vaag

Vrouwen, if u BENT nieuwsgierig, ervoor te zorgen dat het blijft gaan. Discussion eigenlijk een twee-weg. Street

“Als een vrouwelijke zal waarschijnlijk reageren op

alles, het is contact meer dan een knipoog. “

Ze staten:

“de man knipoogde en ik heb ook afgeleverd een emailâ |nothing . rechte rug “

De realiteit: er is echt geen excuus voor deze behalve misschien zijn pink gleed. U kunt niet ongedaan te maken een knipoog, helaas.

De oplossing: Dudes, kijk uit voor vet-vingerzetting stuff you niet gemiddelde aan. Als je moet nieuwsgierig en ze afgeleverd je een bericht allereerste, hemelen Betsy, antwoord

Hij zegt:

“Ze mailde me eerste She’s of wanhopige of iets dergelijks is helemaal mis . samen Wij echt hoeft niet proberen hard . hierdoor “

De waarheid: Ze niet wil te prutsen met een aantal video game playing

.

De oplossing: Het enige ding je moet is opgestookt. Satisfy deze meisje ASAP en uit te vinden precies wat zij is zoals fysiek. dat je niet weet een goede ding over de dame voordat . de periode

Ze staten.

“Hij verzonden knip He’s trage “

De realiteit : Hij afgeleverd knip plaats zet de werk in a full bericht, omdat hij denkt u misschien niet terugkomen

De oplossing: Guys, als een meisje kon antwoord iets, het is een bericht meer dan een knipoog. Vrouwen hebben veel knipoogt maar minder grote e-mails. Als u moet eigenlijk nieuwsgierig, compose contact .

Hetzelfde geldt voor “‘favoriet” of “leuk vinden” of andere niet-e-mail. Technieken

Hij zegt:

“we verzonden contact en had gekregen absoluut niets rechte rug. “

De waarheid: zij eigenlijk is misschien niet geïnteresseerd, op zijn minst niet nu

De oplossing: kunt u eenvoudig cirkel terug met een gloednieuwe mail weken later (eventueel de time net was niet right), maar zijn psychologisch bereid vooruit. Herenig aan bat, zwiepen nogmaals en werk met uw texting . capaciteiten

Misschien heb je waargenomen geen acties binnen online dating waarin je ‘d zoals uitgelegd

Pic bron:. Softwaresourcery.com

daten gratis – nl.fdating.com